Το πρόγραμμα της 22ης – τελευταίας αγωνιστικής, στην Α’ ΕΠΣΘ

Πέφτει η αυλαία στην Α’ ΕΠΣΘ, όσον αφορά στην κανονική περίοδο και μετά την μαθηματική κατάκτηση της πρώτης θέσης από τον Ηρακλή, το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος περιορίζεται πλέον στη μάχη των ομάδων που αγωνίζονται να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό ή τη συμμετοχή στα πλέι-άουτς. Εκεί τα δεδομένα είναι ρευστά ακόμη και το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, πλην κάποιων εξαιρέσεων…

Στον 1ο όμιλό την 7η θέση έχει καταλάβει η Αγ. Παρασκευή η οποία δεδομένα συμμετέχει στα πλέι-άουτ. Η μάχη σ’ αυτό τον όμιλο δίνεται για το ποιος θα αποφύγει την 6η θέση, με τις εμπλεκόμενες ομάδες να είναι ο Άρης και η Σκιάθος, Η ομάδα των Μελισσατίκων υπερτερεί καθώς έχει εντός έδρας νίκη (4-1) και εκτός έδρας ισοπαλία (1-1).
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
Σάββατο
16:00 Αγ. Γ. Νηλείας, ΑΕ 2002 – Ηρακλής
16:00 Δημητριάς, Πηλέας – Σαρακηνός
16:00 Διμηνίου, ΑΕ Διμηνίου – Αγ. Παρασκευή
Κυριακή
12:30 Σκιάθου, Σκιάθος – Δάφνη
12:30 Αγ. Παρασκευής, Άρης Μελ. – Μαγνησιακός
12:30 ΕΑΚ, Θησέας Αγριάς – Πανιώνιος

Στο 2ο όμιλο Σκόπελος, Αγχίαλος και Μικροθήβες εμπλέκονται σε πολλά σενάρια, δεδομένου ότι η Αγχίαλος δεν αγωνίστηκε την τελευταία αγωνιστική (λόγω μη θεωρημένων καρτών υγείας) και αναμένεται η απόφαση για το αν θα υπάρχει τιμωρία που θα αλλάξει την ως τώρα κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.
Η Σκόπελος (6 θέση- 21 αγώνες- 29 βαθμούς) αν συνεχίσει το θετικό της σερί, σίγουρα καταλαμβάνει την 6η θέση που φυσιολογικά θα εξασφαλίσει θέση παραμονής στην κατηγορία.
Η Αγχίαλος με παιχνίδι λιγότερο (20 αγ.) βρίσκεται σήμερα στην 7η θέση (27 β.) κι έπονται οι Μικροθήβες στην 8η θέση (26 β.) που έχουν παίξει όλα τα παιχνίδια τους κανονικά.
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
Σάββατο
16:00 Ευξ/πολης, Άθλος – Αχιλλέας Αχ.
16:00 Αγχιάλου, ΦΘ Αγχιάλου – ΓΣ Αλμυρός
16:00 Πτελεού, Πρωτεσίλαος – Μυρμιδόνες
16:00 Μικροθηβών, Μικροθήβες – Απόλλων Καν.
Κυριακή
13:15 Σκοπέλου, Σκόπελος – Διαγόρας Στεφ.
16:00 Ευξ/πολης, Δήμητρα Ευξ. – Αίας Σούρπης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις