Με… αίτηση δέχεται γκολ ο Ολυμπιακός Βόλου

Δέκα φιλικά παιχνίδια έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, με απολογισμό  επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από τους 10 αντιπάλους οι επτά ήταν ομάδες Γ’ Εθνικής, τις οποίες οι «ερυθρόλευκοι» θα τις αντιμετωπίσουν στο πρωτάθλημα (πλην του ΑΟ Υπάτου πιθανότατα).

Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας είναι άξια αναφοράς, καθώς ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ (από Ρήγα στο πρώτο φιλικό, ΑΟ Υπάτου και Διγενή Νεοχωρίου), καθώς κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν σε επτά ματς.

Επιθετικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει 17 γκολ, σκοράροντας στα επτά από τα 10 παιχνίδια (συνεχόμενα στα πέντε τελευταία).

Κι όπως τονίζει ο προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης «Η άμυνα είναι αυτή που σου δίνει το στόχο. Σ’ αυτό το κομμάτι η ομάδα λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Δίνουμε έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία, είμαστε μία ομάδα που θέλει να κάνει επιθετική άμυνα και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού κι αυτό, πιστεύω, ότι έχει φανεί από τα πρώτα παιχνίδια. Προσπαθούμε να τελειοποιήσουμε αυτό το κομμάτι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις