«Έφυγε» ξαφνικά στα 65 του γνωστός παθολόγος του Βόλου

Σοκ στον ιατρικό κόσμο του Βόλου. «Εφυγε» απροσδόκητα ο Βασίλης Μέρμηγκας, ειδικός παθολόγος, που εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα στη γνωστή κλινική «ΑΝΑΣΑ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος γιατρός, ηλικίας 65 χρόνων, βρισκόταν στο σπίτι του και ετοιμαζόταν το απόγευμα να μεταβεί στο ιατρείο που διατηρεί στις Αλυκές, στην οδό Βάκχου 8. Είχε προγραμματισμένα ραντεβού. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του, που άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Στο σπίτι κλήθηκε και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όμως, δυστυχώς ήταν αργά. Ο 65χρονος γιατρός είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Στο σπίτι ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ανθρώπινο ράκος η σύζυγός του δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την αιφνίδια απώλεια. Συντετριμμένες και οι δύο κόρες του, οι οποίες είναι απαρηγόρητες για τον θάνατο του πατέρα τους.

Ο εκλιπών ήταν ένας εξαιρετικός επιστήμονας. Ιδιαίτερα αγαπητός στους ασθενείς του και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Το άγγελμα του θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία και στον ιατρικό κόσμο που έχασε ένα επίλεκτο μέλος του.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στις 17:00 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Αλυκών.

taxydromos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις