Ρέππος στο goalpost.gr: “Όμορφο και δυνατό παιχνίδι με Θησέα”

Για την επιστροφή των ερασιτεχνικών ομάδων του Νομού μας στην αγωνιστική δράση, με την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΘ, μίλησε στο goalpost.gr ο προπονητής του Αλμυρού, Κώστας Ρέππος. Παράλληλα, ο τεχνικός του ΓΣΑ σχολίασε την “πρεμιέρα” της ομάδας του, κόντρα στον Θησέα, το Σάββατο στην Αγριά.

Αναλυτικά:

“Ή έναρξη των πρωταθλημάτων αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Κλείνουμε περίπου ένα τρίμηνο προετοιμασίας και, όπως είναι λογικό, οι ποδοσφαιριστές έχουν κουραστεί να απέχουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η καλύτερη ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί σημαντικά, κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, πιστεύω ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστική, ως το τέλος.

Όσον αφορά τον πρώτο μας αγώνα, απέναντι στον Θησέα, πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι, καθώς θα αναμετρηθούν δύο αρκετά ποιοτικές ομάδες. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα δείξουν την αξία τους το Σάββατο, όπως και καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Εύχομαι σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο καλή χρονιά, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις