Σχέδιο με πέντε ομίλους στη Γ’ Εθνική επεξεργάζεται η ΕΠΟ-Στάση αναμονής από Ολυμπιακό

Ο σχεδιασμός της ΕΠΟ για τη φετινή Γ’ Εθνική είναι να διεξαχθεί το πρωτάθλημα σε τέσσερις ομίλους, προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικό και οι πρωταθλητές των ομίλων να ανέρχονται απ’ ευθείας στη Σούπερ Λιγκ 2, χωρίς τη διαδικασία των μπαράζ.

Ωστόσο, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επεξεργάζεται σχέδιο με πέντε ομίλους, ύστερα από το αίτημα των νησιωτικών ομάδων, οι οποίες θέλουν να έχουν λιγότερες μετακινήσεις και λιγότερα έξοδα, στην περίπτωση που ο αριθμός των ομάδων στον όμιλο θα είναι μειωμένος.

Πάντως, για να αυξηθεί ο αριθμός των ομίλων θα πρέπει πρώτα να εξετάσει το θέμα η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ. Όλα είναι ρευστά και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τί θα ισχύσει τελικά.

Όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, αυτή είναι η 6η Νοεμβρίου και στη χειρότερη περίπτωση η σέντρα θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου.

Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να περιμένουν να πληροφορηθούν τις εξελίξεις, κρατούν στάση αναμονής, συνεχίζοντας την προετοιμασία, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις