ΠΑΟΚ Β’: «Φιλικά που ισοδυναμούν με έναν γύρο πρωταθλήματος» – Με Ηρακλή Λάρισας το επόμενο

Η έναρξη του πρωταθλήματος πήρε αναβολή για αρκετό διάστημα, παρατείνοντας το διάστημα προετοιμασίας των ομάδων κάτι που όπως σημειώνουν και οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να προκαλέσει μεν φθορά, ωστόσο ο Δικέφαλος «διαθέτει πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα ρόστερ».

 

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Από τον Ιούλιο που συγκεντρώθηκε η ομάδα, μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου μεσολαβεί ένα διάστημα τριών μηνών, που είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει κορεσμό, ενδεχομένως και φθορά. Εξ ου και το τεχνικό team αντιμετώπισε την μακρά διάρκεια της προετοιμασίας με έναν προγραμματισμό προπονήσεων και αγώνων, βάσει της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος στις 11.09 όπως είχε αποφασιστεί αρχικά. Επομένως, οι προπονήσεις αφορούσαν σε έναν κύκλο επτά εβδομάδων (άρχισαν στις 26.07) και με την ολοκλήρωσή του η ομάδα μπήκε σε αγωνιστικούς κύκλους μέσω των φιλικών αγώνων.

 

Προφανώς μετά από περίπου τρεις μήνες υπάρχει μια φθορά, αν σκεφτεί κανείς ότι 13 φιλικά παιχνίδια ισοδυναμούν με έναν γύρο πρωταθλήματος. Ωστόσο, επειδή σε κάθε πρόβλημα, είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε και τη θετική πλευρά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ Β της σεζόν 2022-23 διαθέτει ένα πλούσιο σε ποσότητα  και ποιότητα ρόστερ, οπότε μέσα από την μακρά προετοιμασία δόθηκε η δυνατότητα να αξιοποιηθεί ο χρόνος για όλους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις