Αθανασιάδης: “Με την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στην Ακρόπολη”

Το δικό του σχόλιο, στο πλαίσιο της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ και της πρεμιέρας της ομάδας του, κόντρα στην Ακρόπολη, πραγματοποίησε, μέσω του goalpost.gr, ο τεχνικός της Αγίας Άννας, Νίκος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά:

“Μια χρονιά περίεργη, έτσι όπως εξελίχθηκε, για όλα τα σωματεία, αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση, αλλά το γεγονός ότι φτάσαμε 20 Οκτωβρίου, για να παιχτεί ποδόσφαιρο, σίγουρα φανερώνει μια δυσλειτουργία. Από ‘κει και πέρα, η ομάδα, μετά από δύο μήνες και 20 ήμερες προετοιμασίας περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής, είναι ένα παιχνίδι πρεμιέρας. Πάντα σε αυτές πρέπει να δείχνεις την απαιτούμενη σοβαρότητα. Με πίστη στο πλάνο μας, καθώς και με μεγάλη αποφασιστικότητα, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς και να πραγματοποιηθεί ένα δυνατό πρωτάθλημα που να προάγει το fair-play και στο τέλος να πανηγυρίσει ο καλύτερος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις