Πορεία πρωταθλητισμού από τον ασταμάτητο Βόλο, διπλό στο Περιστέρι

O Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας φάσεις στο πρώτο τέταρτο όμως είδε τον Μουνίθ να αποχωρεί τραυματίας και αυτό επηρέασε την εικόνα του με τον Βόλο να παίρνει τα ηνία του αγώνα βρίσκοντας το γκολ για να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ.

Αρχικά, στο 12′, ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ όμως ο Κλέϊμαν έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε ενώ στο 13′ ο Ισπανός άσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κιάρτανσον αστόχησε εξ επαφής με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Έπειτα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και προειδοποίησαν στο 39′ με το σουτ του Μεθκίδα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Ένα λεπτό αργότερα το σύνολο του Κώστα Μπράτσου βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μεθκίδα να νικιέται σε τετ α τετ από τον Γιαννιώτη όμως ο Ντέλετιτς εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του φορμαρισμένου Σέρβου εξτρέμ στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αθηναϊκή ομάδα μπήκε δυνατά με στόχο να βρει την ισοφάριση και λίγο έλειψε να το πετύχει στο 53′ όταν ο Ρομπάϊγ έβγαλε τετ α τετ τον Φριτζόνσον με τον Κλέϊμαν όμως ο τελευταίος έσωσε την εστία του.

Ένα λεπτό αργότερα όμως ήρθε η σειρά για τους κυνικούς Βολιώτες να βγουν στην επίθεση με τον Οζέγκοβιτς πεσμένο να πασάρει στον Τσοκάνη και ο τελευταίος έδωσε την τελική πάσα στον Φερνάντες που πλάσαρε τον Γιαννιώτη κάνοντας το 0-2.

Το σύνολο του Κρις Κόουλμαν βρέθηκε σχεδόν στη μία ώρα αγώνα με την πλάτη στον τοίχο και προσπάθησε να αυξήσει την επιθετικότητά του, κυρίως από τα πλάγια με σέντρες, έχοντας δοκάρι στο 63′ με σουτ του Κλωναρίδη.

Το τελευταίο ημίωρο του ματς δεν έκρυβε συγκινήσεις με τον Βόλο να παίρνει δεύτερη σερί νίκη μακριά από το Πανθεσσαλικό στάδιο και τον Ατρόμητο να μένει ξανά πίσω στο σκορ σε παιχνίδι αλλά να αδυνατεί να το γυρίσει κατά την… αγαπημένη του συνήθεια.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Βόλος ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 20 πόντους ενώ αντίθετα ο Ατρόμητος καταλαμβάνει την 8η θέση με 11 βαθμούς.

Την επόμενη, -10η- αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς ενώ αντίθετα ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεζ, Κούεν (Τζαβίδας 69′),  Μουνίθ (Φριτζόνσον 26′), Κλωναρίδης, Ροτάριου (Ρομπάϊγ 46′), Κιάρτανσον.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέϊμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ντέλετιτς (Πίρινεν 73′), Μεθκίδα (Νοκέρ 62′), Οζέγκοβιτς (Κούτσιας 87′)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις