Ξεσηκωμός στη Φιλιππιάδα για το ματς της χρονιάς με Πύρασο

Το πρωτάθλημα βαδίζει προς το φινάλε του και, για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, κάθε παιγνίδι αποτελεί ευκαιρία για να κάνει τα απαραίτητα βήματα προς την παραμονή. Και έτσι ακριβώς αντιμετωπίζουν οι «κυανόλευκοι» το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Οι «κυανόλευκοι» προερχόμενοι από την ήττα στην Τσαριτσάνη, καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες και με αυτόν τον τρόπο θα διαφυλάξουν στη χειρότερη των περιπτώσεων τη διαφορά ασφαλείας ενώ, παράλληλα, θα εδραιωθούν, και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην Φιλιππιάδα θεωρούν πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Γι’ αυτό και οι προσπάθειες της διοίκησης αποσκοπούν στο να «αφυπνιστεί» ή αν προτιμάτε να… ξεσηκωθεί ο κόσμος της ομάδας, ώστε, με τη μαζική παρουσία του, να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Διότι, κακά τα ψέματα, στα περισσότερα εντός έδρας παιγνίδια φέτος η προσέλευση των φιλάθλων και ο παλμός στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου δεν ήταν όπως στα προηγούμενα χρόνια.

Τη δεδομένη, όμως, χρονική περίοδο, με τη μάχη της παραμονής να φουντώνει, αναμένεται πως η προσέλευση των φιλάθλων θα είναι αυξημένη, αφού έχουν αντιληφθεί τη σημασία που έχει για τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν την ολόθερμη στήριξή τους.

Το πιο σημαντικό, όμως, για να μπορέσει η ομάδα του Γιώργου Γιάννου να πάρει τη νίκη, αφορά στην απόδοση των παικτών που θα βρεθούν στην ενδεκάδα. Σε τέτοια παιγνίδια αποτελεί βασική προϋπόθεση να ανταποκριθούν σε όλα τα επίπεδα. Να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους στο κομμάτι της τακτικής και να κτυπήσουν τον αντίπαλο όπως ακριβώς σχεδίασαν το πλάνο στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Πηγή: sportime24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις