Όλα «μηδέν» στη Ναύπακτο

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη στη Ναύπακτο μπροστά σε περίπου 100 φίλους της Παναχαϊκής, η ομάδα της Πάτρας έμεινε στο 0-0 με τα Χανιά με τις δύο ομάδες (κυρίως τους Πατρινούς) να παραμένουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Η αναμέτρηση δεν ήταν τόσο καλή στο πρώτο μέρος, με την Παναχαϊκή να έχει πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων και τα Χανιά να έχουν την πρωτοβουλία, αλλά να μην απειλούν ουσιαστικά. Κάπως έτσι έμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Στην επανάληψη, οι Κρητικοί, θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στη νίκη καθώς είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Συγκεκριμένα, στο 55′ ο Γκέσιος με ωραίο σουτ ανάγκασε τον Στρέζο να διώξει εντυπωσιακά και ένα λεπτό αργότερα, νέο σουτ του Γκέσιου, ο Δεινόπαπας πήρε το ριμπάουντ, αλλά ο Στρέζος και πάλι κράτησε το μηδέν. Στο 63′, τα Χανιά ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Παγώνη από τον Λαμπρόπουλο, με τον διαιτητή να μη δείχνει την παράβαση. Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Παπανικολάου (90’+1′ Σαμπατάκος), Πέδρο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Διαμαντόπουλος, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Παλιάτσιος, Σάντερσον (56′ Καμινιώτης), Μασάδο, Τσούτσης (90’+2′ Φυντικάκης), Γκέσιος, Δεινόπαπας (79′ Νάκα).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις