Υπό διάσκεψη στην ΕΕΑ η εκκαθάριση Εργοτέλη και το Δ.Σ. της ΑΕΛ

Ουκ ολίγες αναβολές προέκυψαν σε μία ακόμη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, παρά το γεγονός ότι η ατζέντα ήταν και πάλι γεμάτη την Πέμπτη (14/4).

Εντέλει, έγινε συζήτηση μόνο για τη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ Εργοτέλης και της σύνθεσης του Δ.Σ. της ΑΕΛ, με τις δύο υποθέσεις να βρίσκονται υπό διάσκεψη.

Παράλληλα, δόθηκε το «οκ» στον Αντώνη Ροκάκη, προκειμένου να είναι ανεμπόδιστα ο μεγαλομέτοχος του Κισσαμικού διατηρώντας στην κατοχή του το 87,91% των μετοχών.

Αντίθετα, υπήρξε αναβολή για όλες τις υποθέσεις που αφορούν ύποπτους προς χειραγώγηση αγώνες.
Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ

6. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ

7. Κλήση σε ακρόαση ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με οφειλή στο ΟΑΚΑ.
ΑΝΑΒΟΛΗ

8. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.
YΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

9. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΡΗΣ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.
Παρασχέθησαν εξηγήσεις από τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη και αναβάλλεται κατά τα λοιπά η συζήτηση της υπόθεσης λόγω της αποχής των δικηγόρων αορίστως.

10. Κλήση σε ακρόαση Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σχετικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης.
ΑΝΑΒΟΛΗ

11. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με τη σύνθεση του Δ.Σ. της.
Συζητήθηκε. Υπό διάσκεψη.

12.ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ
(α) Υπό διάσκεψη άδειες 69Α ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
– Αντώνιος Ροκάκης 87,91%
– Ευάγγελος Γαλανάκης 3,34%
– Ιωάννης Μίχος 3,33%
ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ»

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις