Αθανασιάδης στο goalpost.gr: “Σωστή νοοτροπία – 100% έτοιμοι για Σαρακηνό”

Την άποψή του για τη θριαμβευτική νίκη (6-0) της ομάδας του επί της Ακρόπολης, στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα “τριπόντου” και για προσεχές ντέρμπι κόντρα στον Σαρακηνό, διατύπωσε, μέσω του goalpost.gr, ο τεχνικός της Αγίας Άννας, Νίκος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά:

“Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από επίσημες υποχρεώσεις, η ομάδα μας, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και βγάζοντας πολλή ενέργεια, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να πετύχει τον στόχο της. Νομίζω πως σε όλη την διάρκεια του ματς, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και είχαμε σωστή νοοτροπία στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού, κερδίζοντας έτσι δίκαια το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την αγωνιστική προσέγγιση του ματς και να ευχηθώ στην ομάδα της Ακρόπολης, καθώς και στον κύριο Πανόπουλο, να πετύχουν τον στόχο τους.

Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Σαρακηνό. Είναι ένα παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μας. Οι μονομαχίες και η συγκέντρωση θεωρώ πως θα είναι σημαντικοί παράγοντες στην έκβαση του αποτελέσματος, κάτι που θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε 100% έτοιμοι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις