Βρήκε την… Ιθάκη του στον Βόλο ο Μίλος Ντέλετιτς

Ο Μίλος Ντέλετιτς κάνει την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του και με τα πέντε γκολ που έχει πετύχει σε εννέα παιχνίδια μέχρι τώρα είναι ο πρώτος σκόρερ του Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

O 29χρονος επιθετικός συστήθηκε στους Έλληνες φιλάθλους το 2016, όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ, στην οποία αγωνίστηκε τρία χρόνια μέχρι το 2019, όπου πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, για να ακολουθήσει ο δανεισμός του στον Αστέρα Τρίπολης και στη Λαμία στη συνέχεια. Πέρυσι αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα με την Ανόρθωση και φέτος αγωνίζεται στον Βόλο.

Ο Ντέλετιτς είχε… ταβάνι τα έξι γκολ σε μια αγωνιστική περίοδο, τη χρονιά που έπαιξε στη Λαμία (2020-21), τα οποία πέτυχε σε 26 παιχνίδια.

Στη Λάρισα έφτανε τα πέντε γκολ τη χρονιά, ενώ με την Ανόρθωση σημείωσε τέσσερα γκολ σε 24 ματς.

Φέτος με την φανέλα του Βόλου ο Σέρβος επιθετικός σκόραρε το τρίτο γκολ στο ματς της πρεμιέρας με τον Αστέρα (3-3), ενώ σημείωσε το γκολ στη Ριζούπολη που χάρισε στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0. Άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί του Άρη στο 2-0 του Πανθεσσαλικού, πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Λεβαδειακό στο 2-1, κάνοντας την ολική ανατροπή για την ομάδα του, ενώ άνοιξε το σκορ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στη νίκη των «κυανέρυθρων» με 2-0.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ως παίκτης του Αστέρα είχε κάνει «ζημιά» στον Βόλο, σκοράροντας και δίνοντας τη νίκη στην ομάδα της Τρίπολης στο Βόλο (0-1), ενώ την περίοδο 2020-21 είχε σκοράρει, ως ποδοσφαιριστής της Λαμίας και στα δύο παιχνίδια κόντρα στον Βόλο, σε Πανθεσσαλικό και Λαμία (1-1 είχαν λήξει και τα δύο ματς).

Οι “κυανέρυθροι” τον είχαν… σταμπάρει από καιρό, την κατάλληλη στιγμή τον έφεραν στον Βόλο και τους δικαιώνει πλήρως για την επιλογή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις