Μεγάλο το κίνητρο για Κέρκυρα κόντρα στην ΑΕΛ

Τελικός… πρωταθλήματος είναι αυτός του Σαββάτου (16/4) ανάμεσα στην Κέρκυρα και την ΑΕΛ, οι οποίες αναμένεται να παλέψουν μέχρι το φινάλε της Β’ Εθνικής για την πρωτιά. Οι Φαίακες προέρχονται από την κακή εμφάνιση στη Λαμία και το τραγικό ξεκίνημα που είχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. «Πήραν για τα καλά το μήνυμα», έλεγε…

πάντως ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης, ο οποίος θεωρεί ότι οι παίκτες του ταρακουνήθηκαν απ’ ό,τι έγινε τη Δευτέρα (11/4) αλλά και από αυτά που τους είπε την Τρίτη (12/4).
Από εκεί και πέρα, αυτό που τονίζουν οι Επτανήσιοι είναι πως το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο λόγω της πρωτιάς, ενώ επισημαίνεται πως η νίκη θα είναι σημαντική και για το ενδεχόμενο ισοβαθμίας.
Προβλήματα αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν κι έτσι ο Βοσνιάδης θα έχει τους πάντες στη διάθεσή του. Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν ανοίγει τα χαρτιά του, αλλά σκέφτεται να κάνει μικροεκπλήξεις στην ενδεκάδα προκειμένου να αιφνιδιάσει την ΑΕΛ. Είναι κάτι που του αρέσει, άλλωστε, και συνηθίζει να το κάνει από την ημέρα που πήγε στην Κέρκυρα με τη βοήθεια των πολλών επιλογών που έχει και λόγω ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις