Τρεις ομάδες του Βόλου στη β’ φάση του Πανελληνίου πόλο εφήβων

Αρχίζει σήμερα η Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων (γεννηθέντες το 1999 και νεώτεροι) με το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» να φιλοξενεί τους αγώνες του 7ου ομίλου. Το βολιώτικο πόλο εκπροσωπούν η Νίκη, ο Ο.Υ.Κ.Β. (φωτό) και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, ενώ οι άλλες δύο ομάδες…

του γκρουπ είναι ο ΝΑΣ Ημαθίας και ο Ν.Ο. Λάρισας. Την πρόκριση στην Γ’ (ημιτελική) φάση θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις.
Τα συγκροτήματα του Βόλου έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και φιλοδοξούν σε καλές εμφανίσεις και φυσικά σε πρόκριση. Αυτό ισχύει κυρίως για τη Νίκη και τον Ο.Υ.Κ.Β., που από την πρώτη φάση έδειξαν τη δύναμή τους, ενώ ο ΟΕΑ/ΝΑΒ παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ, που όμως θα παλέψει σε όλα τα ματς.
Να σημειωθεί ότι η Γ’ (ημιτελική) φάση του πρωταθλήματος έχει οριστεί για το τριήμερα 6-8 Μαΐου και η τελική για τις 15-17 Ιουλίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου:
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (προπονητές Δημήτρης Μπλάνας, Δημήτρης Κόφφας): Καρτσάνας, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαβακατόπουλος, Τσαμπάζης, Καραγκούνης, Γλούμης, Κανάκης, Μπρουσοβάνας, Γκατζούνας, Γκανάτσιος, Βάτσος, Μόσιος, Τσιμπερίδης, Χαρίσης.
Ο.Υ.Κ. ΒΟΛΟΥ (προπονητές Ζαφείρης Μαρινάγης, Γιώργος Ντόνας): Δίπλας, Νάσιος, Νικηφορίδης, Νασιάκος (Ι), Γαλάνης, Σταθόπουλος, Καραΐσκος, Τσιμπανογιάννης, Μαρινάγης, Κουφιδάκης, Μπένης, Νασιάκος (ΙΙ), Ντόνας, Βλιώρας, Βούλγαρης, Τέκος.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (προπονητές Νίκος Κωνσταντέλιας, Στάμος Μακρής): Ζαχαρής, Μαλαμούσης, Λιβογιάννης, Σαραγγανίδας, Βαρβέρης, Δοδοντσίδης, Οικονόμου, Γκινάρι, Ιωάννου, Παπούλιας, Οικονομίδης, Καλαβρός, Γκατζάρας, Μάιπας.

Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των αγώνων στον 7ο όμιλο είναι το εξής:
Παρασκευή 15/4
19.00 Ν.Ο. Λάρισας-Ο.Υ.Κ. Βόλου
20.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη
Σάββατο 16/4
10.30 Νίκη-Ν.Ο. Λάρισας
11.30 ΝΑΣ Ημαθίας-ΟΕΑ/ΝΑΒ
18.30 Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη
19.30 Ν.Ο. Λάρισας-ΝΑΣ Ημαθίας
Κυριακή 17/4
10.30 ΝΑΣ Ημαθίας-Ο.Υ.Κ. Βόλου
11.30 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ν.Ο. Λάρισας
18.30 Νίκη-ΝΑΣ Ημαθίας
19.30 Ο.Υ.Κ. Βόλου-ΟΕΑ/ΝΑΒ