Με 17.000 οπαδούς του στον Βόλο ο Παναθηναϊκός!

Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και αφορούν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βλέποντας την ομάδα τους να έχει κάνει το “9χ9” στη Super League αναμένεται να κάνουν απόβαση στον Βόλο τον Σάββατο για να “σπρώξουν” τους “πράσινους” σε μία ακόμα νίκη.

Ήδη, το βράδυ της Τετάρτης εξαντλήθηκαν όσα εισιτήρια έθεσε σε κυκλοφορία η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ μέσω της πλατφόρμας VIVA, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει ήδη προμηθευτεί 5.000 κομμάτια.

Μάλιστα, την Πέμπτη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια που αιτήθηκαν και εξασφάλισε η “πράσινη” ΠΑΕ και ανέρχονται στις 5.000.

Με βάση το τεράστιο ενδιαφέρον που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται ο αριθμός να ξεπεράσει τους 15.000 φίλους του “τριφυλλιού” στο Πανθεσσαλικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Novasports.gr αναφέρουν πως μέχρι το βράδυ της Τετάρτης είχαν διατεθεί ήδη 14.000 εισιτήρια και μάλιστα άνοιξαν άλλες 13 θύρες, πρόκειται για τις κεντρικές θύρες απέναντι από τα επίσημα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του κόσμου του Παναθηναϊκού. Έτσι, είναι πολύ πιθανό οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό να φτάσουν μέχρι και τους 17.000!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις