Αναβλήθηκε το Koriopolis για 31 Οκτωβρίου

Θα ξεπεράσει την πενταετία η αναμονή για την έναρξη της δίκης του Koriopolis. Η υπόθεση, που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2011, αναβλήθηκε για τις 31 Οκτωβρίου λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Δεν ζητήθηκε και συνεπώς δεν δόθηκε καμία άδεια στους δικηγόρους και η έδρα αποφάσισε την αναβολή μέχρι την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία.

Το μόνο που έγινε την Παρασκευή στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ήταν η εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων. Από τους 84 κατηγορούμενους, μόλις 14 έδωσαν το «παρών» (από τα «μεγάλα» ονόματα μόνο ο Αχιλλέας Μπέος), ενώ οι υπόλοιποι 70 εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους. Σημειώνεται πως στη δίκη υπάρχουν 69 μάρτυρες (ανάμεσά τους ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Θανάσης Κανελλόπουλος), χωρίς να υπολογίζονται όσοι μάρτυρες κληθούν από τους κατηγορούμενους. Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει πολλούς μήνες.

Οι κατηγορίες αφορούν σύσταση και συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης, παράνομο στοιχηματισμό, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, δωροδοκία και δωροληψία. Στη λίστα των κατηγορουμένων είναι παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και μπουκμέικερς.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις