Χαμός για Βόλο! Ανοίγουν τα εκδοτήρια της Λεωφόρου

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που έχουν καταθέσει αίτημα για να παραλάβουν εισιτήρια για τον Βόλο, ενώ και όσοι δεν έχουν καταθέσει αίτημα θα μπουν να αγοράσουν εισιτήριο από τα διαθέσιμα που έχουν οι πράσινοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 13:00-20:30, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός (28/10, 19:30, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Όλα τα αιτήματα που υπέβαλαν οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν γίνει αποδεκτά και για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως αυτά υποβλήθηκαν στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημα. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Πέραν όσων έχουν υποβάλει αίτημα, όποιοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας στον Βόλο, μπορούν να προσέλθουν σήμερα τις προαναφερθείσες ώρες και να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις