Πλούσια δράση για την Αργώ το σαββατοκύριακο

Πλούσια δράση για την Αργώ το σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου – Πρεμιέρα στην Α2 Εθνική Κατηγορία – Δύσκολες αναμετρήσεις για Εφήβους και Νεανιδες.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ξεκινάει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου το μακρύ και δύσκολο ταξίδι του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ , στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών. Η ΑΡΓΩ υποδέχεται την ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς και θα επιδιώξει να ξεκινήσει θετικά τη φετινή αγωνιστική της πορεία , απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο , ο οποίος είναι και ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η έναρξη του αγώνα είναι στις 18.00 . Καλούμε όλους τους φιλάθλους της πόλης μας ,να μας ενισχύσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής Α2 Γυναικών:

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (29/10/2022, Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, 18:00)

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ –ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ  (29/10/2022, Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς, 18:00)

ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ –ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ (29/10/2022, Κλειστό Σταυρούπολης, 18:00)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡ. –ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (29/10/2022, Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης,18.00)

ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ –ΓΣΓ ΝΙΚΗ (29/10/2022, Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Πρέβεζας, 18:00Α)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ –ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  (29/10/2022, Κλειστό Γυμναστήριο Μ.Παρασκευόπουλος, 18:00)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΠΕΚΕΛ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Στη Λάρισα αγωνίζεται την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 4.30 το απόγευμα , η ομάδα των Εφήβων της ΑΡΓΟΥΣ με αντίπαλο την ομάδα της ΕΑΛ , στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ και θα επιδιώξει να επαναλάβει  το καλό ξεκίνημα της προηγούμενης εβδομάδας με τη ΦΘΙΑ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου , η ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ υποδέχεται την ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ επίσης την Κυριακή  (13.00) . Η ομάδα του ΓΣ Αντίκυρας έχει ρεπό.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΠΕΚΕΛ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ομάδα των νεανίδων της ΑΡΓΟΥΣ υποδέχεται την αντίστοιχη του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 14.30 στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο που έχει μέχρι στιγμής στα προηγούμενα παιχνίδια της.

ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΓΩ

Εν όψει της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και της Β’ εθνικής ανδρών την μεθεπόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ παρέθεσε την Πέμπτη το βράδυ δείπνο  στο γνωστό παραλιακό  EVELIN , για τους αθλητές και αθλήτριες της αντρικής και γυναικείας ομάδας.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΌΛΟΥ ευχαριστεί το εστιατόριο EVELIN, τον παραγωγό κτηνοτροφικών προϊόντων κύριο Καραγιώργο Κωνσταντίνο, την ΡΟΥΣΣΑΣ Α Ε. τυροκομικά προϊόντα Αλμυρού και το Οινοποιείο ΤΟΚΑΛΗΣ, για την ευγενική χορηγία των προϊόντων τους .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις