Σοκ στην Ιταλία, ποδοσφαιριστής μαχαιρώθηκε σε εμπορικό κέντρο!

Σοκ στο Μιλάνο, με τον Ισπανό σέντερ μπακ της Μόντσα, Πάμπλο Μαρί, να μαχαιρώνεται σε εμπορικό κέντρο και να διακομίζεται σε νοσοκομείο

Η ιταλική ποδοσφαιρική κοινή γνώμη και όχι μόνο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ εδώ και λίγη ώρα, με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (27/10) πως ο Πάμπλο Μαρί είναι μεταξύ των έξι ανθρώπων που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου, με τον δανεικό από την Άρσεναλ στην Μόντσα μπακ να διακομίζεται σε νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο παίκτης ήταν στο πολυκατάστημα μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί του ενώ με το που έγινε γνωστό το άσχημο συμβάν, έσπευσαν στο νοσοκομείο “Νιγκουάρντα” του Μιλάνου τόσο ο προπονητής της Μόντσα, Ραφαέλε Παλαντίνο, όσο και ο εκτελεστικός διευθυντής των νεοφώτιστων στην Serie A, Αντριάνο Γκαλιάνι.

“Ο Πάμπλο Μαρί χτυπήθηκε στην πλάτη, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποια ζωτικό όργανο. Έχει τις αισθήσεις του και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα μαζί μας”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκαλιάνι, ενώ μέσω του επίσημου λογαριασμού της Μόντσα στο Twitter, έστειλε το εξής μήνυμα:

“Αγαπημένε Πάμπλο, είμαστε όλοι δίπλα σε σένα και στην οικογένειά σου, σε αγαπάμε, συνέχισε να μάχεσαι όπως εσύ ξέρεις, είσαι πολεμιστής και θα γίνεις γρήγορα καλά”.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, ο δράστης ήταν ένας 46χρονος Ιταλός και ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους καραμπινιέρι ενώ όλα τα θύματα της επίθεσης διακομίστηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, με έναν όμως εξ αυτών να υποκύπτει στα τραύματά του και να φεύγει από τη ζωή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις