“Να μην μείνει κανείς φίλαθλος του Παναθηναϊκού εκτός Πανθεσσαλικού”

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφορικά με το αυριανό (29/10) παιχνίδι των “πράσινων” με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, τονίζοντας πως οι ξένοι παίκτες του “τριφυλλιού”  έχουν εντυπωσιαστεί από την αγάπη που δείχνουν οι οπαδοί για τον σύλλογο.

Στη συνέχεια τόνισε πως οι “πράσινοι” έχουν πάρει περίπου 10.000 εισιτήρια για το ματς με την ομάδα από τη Μαγνησία, ωστόσο ο σκοπός της ΠΑΕ είναι να μην μείνει κανένας φίλος της ομάδας έξω από το γήπεδο.

Αναλυτικά ανέφερε:

“Ειδικά οι ξένοι παίκτες έχουν πάθει πλάκα. Έπαθαν μια πρώτη πλάκα στη Λαμία, τώρα όμως ακούν τα νούμερα αυτά και δεν το πιστεύουν.

Ειλικρινά δεν ξέρω πόσος κόσμος θα έρθει στον Βόλο. Γίνεται πραγματικά χαμός. Σαν Παναθηναϊκός έχουμε πάρει περίπου 10.000 εισιτήρια, αλλά γνωρίζουμε ότι έχει δώσει πάρα πολλά και ο Βόλος. Είμαστε σίγουροι ότι θα πάει πάρα πολύς κόσμος και σκοπός μας είναι να μην μείνει κανένας φίλος της ομάδας μας έξω από το γήπεδο. Πιστεύουμε ότι αν εξαντληθούν τα εισιτήρια δεν πιστεύουμε ότι κάποιος νοήμων άνθρωπος δεν θα δώσει εντολή να ανοίξουν και άλλες θύρες και θα αφήσει έξω κάποιον φίλο του Παναθηναϊκού.

Επίσης, είναι σημαντικό να πούμε και τα αυτονόητα. Το μήνυμα που έχουμε σαν Παναθηναϊκός αλλά και γενικότερα, για το καλό όλων, είναι “προσέχουμε για να έχουμε”. Εμείς προσέχουμε για να έχουμε τη Λεωφόρο, και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό. Δεν τελειώνει εκεί το πρωτάθλημα, αλλά να έχουμε το γήπεδό μας σε όλα τα ματς. Η Λεωφόρος είναι η δύναμή μας, το παραδέχονται όλοι. Όλοι οι φίλοι που θα πάνε στον Βόλο θα πρέπει να έχουν υπομονή, είναι κάτι που έχουμε να το ζήσουμε χρόνια και θέλει υπομονή, εμείς προσέχουμε για να έχουμε”. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις