Συνεχίζει τις μεταγραφές η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου: Απέκτησε και Χριστοδούλου

Την Άννα Χριστοδούλου, απέκτησε η νεοσύστατη ομάδα γυναικείου μπάσκετ του Βόλου. Η Βολιώτισσα guard αποτελεί την έβδομη μεταγραφή του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Άλλη μια μεταγραφή εξ Αθηνών για την νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Βόλου που έντυσε στα κυανέρυθρα και φέρνει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας την Άννα Χριστοδούλου.

Η Χριστοδούλου είναι Βολιώτισσα στην καταγωγή, είναι πολύ γνωστή στο γυναικείο μπάσκετ αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε αρκετές ομάδες της Αθήνας όπως Σπόρτινγκ, Άρης Χολαργού, ΦΕΑ, Αμαρυλλίς Βριλησσίων, Προμηθέα Χαλανδρίου, Μαρούσι, Μελάς, Άγιος Ελευθέριος και επιστρέφει στην πόλη μας μετά από 15 χρόνια.

Η δυναμική guard έχει ύψος 1.72, διακρίνεται για το δυναμικό της παίξιμο, για το μακρινό της σουτ αλλά και για τα οργανωτικά της προσόντα.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Βόλου που παίρνει σάρκα και οστά, εκτός από την Χριστοδούλου, έχει ήδη αποκτήσει τις έμπειρες Μαγκλάρα, Σουλτάνη, Ταντουρόφσκα, Αγαγιώτου, Κασνέστη, Αρβανίτη ενώ έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη μία αθλήτρια με συμμετοχές στην Α1 γυναικών (αγωνίζονται στις θέσεις 3 και 4) που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα και μόλις υπογραφούν τα αντίστοιχα συμφωνητικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις