Τσοκάνης: «Η ομάδα δεν είναι για πέντε γκολ»

Απογοητευμένος από την ήττα με 5-1 από τον Παναθηναϊκό ήταν ο αρχηγός του Βόλου, Τάσος Τσοκάνης σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι «πράσινοι» είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα γεγονός που οδήγησε στην ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσοκάνη:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα ειδικά μεσοεπιθετικά. Δεν μας στενοχωρεί τόσο η ήττα όσο το σκορ. Είχαμε δείξει πως η ομάδα δεν είναι για 5 γκολ ειδικά στην έδρα μας.

Σίγουρα όταν τρως δυο γκολ μαζεμένα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Από εκεί και πέρα η ποιότητα του Παναθηναϊκού φάνηκε και για αυτό ήρθε η ήττα.

Όποιον και να έχουμε αντίπαλο, κοιτάμε την ομάδα μας και να ευχαριστηθούμε αυτό που κάναμε. Θέλαμε να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει της συνέχειας.

Έχουμε πει πως είμαστε μια ταπεινή ομάδα που πηγαίνει βήμα-βήμα. Η παρουσία που έχουμε δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και ευχόμαστε να έρθει τελικά η 6αδα. Αλλά πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά

Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς, ήταν μια κακή παρένθεση. Δεν χάλασε η ψυχολογία μας αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να δέχεσαι πέντε γκολ Έχουμε ένα ματς κόντρα στη Λαμία και θα πάμε για τη νίκη.

Δεν μας επηρέασε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ήταν γιορτή και θέλουμε κοσμο στα γήπεδα. Παίξαμε και κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας και κερδίσαμε. Παίξαμε και στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό και πήραμε την ισοπαλία.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις