Άνετος και ωραίος ο Ολυμπιακός Β. 9-0 τον Πανιώνιο για το Κύπελλο ΕΠΣΘ (photos)

Με χαρακτηριστική άνεση ο Ολυμπιακός Βόλου προκρίθηκε στη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας με το ευρύ 9-0 του Πανιωνίου Ν. Ιωνίας. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τον Πανιώνιο να αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΘ, ενώ ο Ολυμπιακός θα είναι φέτος ο μοναδικός εκπρόσωπος της Μαγνησίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να πετυχαίνει πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, άλλα τέσσερα στο δεύτερο μέρος  και μέχρι το 67’, για να ρίξει ρυθμούς στο τελευταίο 20λεπτο.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ με κεφαλιά ο Μυλωνάς, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κόλα, ενώ το 2-0 έγινε στο 26’ με σουτ του Διαμαντόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα, στο 29’, ο Ντινιωτάκης «έκλεψε» την μπάλα από τον Φώτου και μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Κοντογιάννη δε δυσκολεύτηκε να ανεβάσει στο 3-0 το δείκτη του σκορ. Στο 35’ ήταν η σειρά του Θάνου Κυρίτση να σκοράρει, με σουτ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Θεοδωρόπουλου, ενώ πριν βγει το πρώτο ημίχρονο ο Κυρίτσης στο 43’ επιχείρησε το σουτ, ο Κοντογιάννης απέκρουσε ασθενώς και από κοντά το Ντινιωτάκης έγραψε το 0-5, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει, με τους Σταμπουλή στο 11’, 17, 20’, 38’ και με τους Μυλωνά στο 17’, 21’ Κυρίτση, ενώ ο Πανιώνιος είχε μία καλή στιγμή με τον Κυπτίου στο 31’. Ο νεαρός επιθετικός επιχείρησε το σουτ με τον Καβουσάκη να αποκρούει.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι διαρκώς στην επίθεση και μέχρι το 67’ το σκορ έγινε 9-0, με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν άλλα τέσσερα τέρματα. Το 6-0 πέτυχε ο Κυρίτσης με σουτ πάνω από τη γραμμή του τέρματος, μετά από προσπάθεια του Μυλωνά και κόντρα στον τερματοφύλακα. Το 7-0 σημειώθηκε στο 55’ με σουτ του Μυλωνά μέσα από περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει και το αριστερό δοκάρι. Με ωραίο σουτ ο Παπαδήμος στο 59’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 8-0, ενώ το σκορ έκλεισε στο 67’ ο Κυρίτσης με πολύ ωραίο σουτ στην αριστερή γωνία του Κοντογιάννη.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι «ερυθρόλευκοι» κατέβασαν ταχύτητα, αν και χάθηκαν ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτητής: Κούστας
Βοηθοί: Γαλάνη, Γερμάνης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κοντογιάννης, Τάρε, Σταμάτης (58’ Παρασχάκης), Γ. Φώτου (46’ Στεργίου), Μυλωνάς, Τσάμης, Κυπτίου, Μαρούφ (46’ Καμινιώτης), Καπάκης (70’ Ε. Βέργος), Παπαστεργίου (Δ. Φώτου), Σταυραντώνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καβουσάκης, Λάμπος (46’ Παπαδήμος), Θεοδωρόπουλος (70’ Σιαμέτης), Ψιάνος, Ακριβόπουλος, Κυρίτσης, Κόλα (46’ Καμπέρης), Σταμπουλής, Διαμαντόπουλος (63’ Καρατσόλης), Ντινιωτάκης (46’ Κατσαγεωργίου), Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις