Τον πρωτοπόρο Γ.Σ. Φαρσάλων κοντράρει η Νίκη

Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς άρχισαν τα πλέι οφ για τη Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» μετρούν δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου έχασαν στις λεπτομέρειες, ενώ με τον Γ.Σ. Σοφάδων ο αγώνας κρίθηκε στην παράταση. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις έδειξαν…

…τάσεις «αυτοκτονίας», αφού κρατούσαν το ροζ φύλλο στα χέρια τους.
Τώρα τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ για τους παίκτες του Ανδρέα Τσιριγωτάκη, οι οποίοι καλούνται σήμερα στις 19.30 να σπάσουν το αήττητο του Γ.Σ. Φαρσάλων και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του. Μόνο σ’ αυτή την περίπτωση θα ελπίζουν βάσιμα στην άνοδο.
Ο Παναγιώτης Νάνης θα εκτίσει σήμερα την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του, ενώ θα λείψει και ο Νίκος Τζίνης που βρίσκεται εκτός Βόλου. Πρόβλημα τραυματισμού έχουν οι Φώτης Τάσσος (ιάστρεμμα) και Νίκος Μαυροφώτης (θλάση στον αντίχειρα), αλλά αμφότεροι θα «σφίξουν τα δόντια» και θα αγωνιστούν σήμερα.
Υπό τις οδηγίες της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Στέλιος Τσαβές, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Γιάννης Καρπέτης. Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις