Σπουδαίο “διπλό” για Αγία Άννα επί του Σαρακηνού (photos)

Με ένα γκολ του Ιάσονα Παπαδημητρίου στο 56’ η Άγια Άννα νίκησε εκτός έδρας τον Σαρακηνό, για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, έκανε το «δύο στα δύο» και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας «συγκάτοικο» τον Μαγνησιακό.


Η Αγία Άννα μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε ορισμένες καλές επιθετικές στιγμές με κορυφαία αυτή του 17ου λεπτού, όπου ο Κορέτα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στα μέσα του ημιχρόνου ο Σαρακηνός ισορρόπησε το ματς και απείλησε το τέρμα του Φαγέ με τους Μπέικο, Γιαμαλή και Καρακασίδη.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στις αρχές του β’ ημιχρόνου με πλασέ του Παπαδημητρίου στο 56, ύστερα από πάσα του Σέττου.


ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Καρακασίδης, Τσάνιος (69’ Ζάγκας), Αγγελής, Ράπτης (46’ Σκούρας), Γιαμαλής, Πρίφτι, Κ. Δημόπουλος, Καλαμάτας (74’ Μπαρλαγιάννης), Αραμπατζής, Κατής (69’ Τσιάνος), Μπέικος (52’ Καραγιάννης).
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φαγέ, Αλεξανδρής (81’ Μαυρίδης), Καλαμίδας (81’ Παπαδήμος), Β. Κόκκας, Ρόκας, Βέργος (69’ Χατζητρακόσιας), Σέττος, Σουγκάρης, Παπαδημητρίου, Πετράκος (77’ Σ. Τσιουρέλης), Κορέτα (77’ Τσελεπής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις