Τιμητικές βραβεύσεις πριν το Πανιώνιος – Ολυμπιακός Βόλου (pics)

Δύο τιμητικές βραβεύσεις πραγματοποίησε η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας, πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον προπονητή της ομάδας, Σπύρο Φώτου και στον εκπρόσωπο Τύπου, Ηλία Σχορτσιανίτη.

Αναλυτικά:

“ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΡΙΓΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΠΥΡΟ ΦΩΤΟΥ!!!

Πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα της ομάδας του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου,ο κυανερυθρος σύλλογος της Νέας Ιωνίας βράβευσε με όλες τις τιμές που του αρμόζουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και καταξιωμένο προπονητή Σπύρο Φώτου.

Ο Σπύρος Φώτου υπήρξε εμβληματική μορφή για την ιστορική ομάδα της Νέας Ιωνίας και υπηρέτησε επάξια την κυανερυθρη φανέλα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής για μια ολόκληρη και πλέον 20ετια.

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου κος Δημήτρης Φραντζής παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Σπύρο Φώτου και τον ευχαρίστησε από καρδιάς για την προσφορά του στην ομάδα,ενώ ο πολύπειρος πρώην τεχνικός δεν έκρυψε την συγκίνηση του!!!

Σημ:Να ευχαριστήσουμε θερμά για την φώτο τον αθλητικογραφο Ευθύμη Χούτα από την εφημερίδα “Θεσσαλία”.”

 

“ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΡΙΓΟΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΠΥΡΟ ΦΩΤΟΥ!!!

Πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, ο Γενικός Γραμματέας του Πανιωνίου κ. Λάμπρος Τάσιου μου παρέδωσε εκ μέρους όλης της διοίκησης τιμητική πλακέτα για την προσφορά μου στον Πανιώνιο ως Υπεύθυνος Τύπου για 5η συνεχή χρονιά.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλη την αγαπημένη ομάδα της περιοχής μου που με δέχθηκε από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια της!!!

Μια οικογένεια που την ακολουθώ παντού όσο το επιτρέπουν οι δυνατότητες μου, αλλά ένα είναι σίγουρο θα είμαι πάντα παρόν στα γήπεδα εντός και εκτός έδρας!!!

Χίλια ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Φραντζή που τρέχει καθημερινά για όλους και για όλα, τον Γενικό Αρχηγό κ. Βασίλη Φώτου, τον πρωτεργάτη κ. Κώστα Φώτου όπως και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο.

Να ευχηθώ μια υγιή επιτυχημένη σεζόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή καλή δύναμη και κουράγιο για το δύσκολο φετινό πρωτάθλημα!!!

Τέλος, να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Ευθύμη Χούτα από την εφημερίδα “Θεσσαλία” για τη φώτο

ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!

ΥΓ:ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις