Ολυμπιακός Β.: Δεν υπάρχει τελικό σχέδιο για τα χρέη της ΠΑΕ

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με δηλώσεις του έκανε γνωστό πως η ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου θα γίνει τέλη Μαΐου αρχές Ιουνίου, αφού πρώτα τεθεί στη Βουλή προς συζήτηση. Η καθυστέρηση έχει να κάνει με τη ΦΙΦΑ και τα γεγονότα που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως…

..μετά από ενάμιση μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, όσον αφορά το τι πραγματικά θα ισχύσει για τις ομάδες που αποχωρούν από τις επαγγελματικές κατηγορίες, λόγω χρεών, όπως συνέβη φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη.
Μπορεί ο Σταύρος Κοντονής και τα μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής να έδειξαν κατανόηση στα αιτήματα του Ολυμπιακού και του Εργοτέλη στη συνάντηση που υπήρξε την προηγούμενη Δευτέρα, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο, ως προς τα χρέη και τι θα προβλέπουν οι διατάξεις του νέου αθλητικού νομοσχεδίου για τις ΠΑΕ που υποβιβάζονται και επιστρέφουν άμεσα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ακόμα δεν υπάρχει κάποιο τελικό σχέδιο για το νέο αθλητικό νόμο, με την Πολιτεία να επεξεργάζεται τις διατάξεις που θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις