Προγνωστικά Στοιχήματος: Με Ανζέ και Αλντοσίβι

Σάββατο σήμερα και στο πρόγραμμα υπάρχουν ορισμένα εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια ανά τον πλανήτη. Όσο για τις στοιχηματικές επιλογές, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε ματς. Τα τέσσερα από αυτά, από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ενώ από το «μενού» δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με το ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στο ίντερνετ.

Δε χάνει η Ανζέ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση της Α’ Γαλλίας, Μπορντό – Ανζέ, στην οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.00. Τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα για την Μπορντό, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Μαρσέιγ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και διεύρυνε το αήττητο ρεκόρ της Μπορντό στις τρεις αγωνιστικές (1-2-0), όλες με τον Ούλριχ Ραμέ στον πάγκο της. Στους 43 πόντους οι Γιρονδίνοι, παρέμειναν στο +9 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι μια διαφορά που τους παρέχει ασφάλεια και σιγουριά για παραμονή. Η Ανζέ, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μετράει ρεκόρ δύο νικών, δύο ισοπαλιών και μίας μόλις ήττας. Διατηρεί ακόμη κάποιες ελπίδες για την ευρωπαϊκή «έξοδο» και πιστεύουμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Γιρονδίνους.

«Κρατάει» η Αλντοσίβι

Συνεχίζουμε με Αργεντινή και τον αγώνα Μπόκα Τζούνιορς – Αλντοσίβι, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ +1 γκολ της Αλντοσίβι, σε απόδοση 2.05 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης της Αλντοσίβι. Αν η Αλντοσίβι ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Με θετική ψυχολογία θα υποδεχθεί σήμερα η Μπόκα Τζούνιορς την Αλντοσίβι, καθώς το μεσοβδόμαδο διπλό επί της Ρασίνγκ Κλουμπ κλείδωσε την πρόκρισή της στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα επιδιώξει μάλιστα τη νίκη στο προσεχές εντός έδρας ματς με την Ντεπορτίβο Κάλι, προκειμένου να κατακτήσει και την πρωτιά του ομίλου της. Στόχος η επιστροφή στα τρίποντα και στο πρωτάθλημα, αφού την περασμένη αγωνιστική οι «ζενέιζες» έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι από την έδρα της Τίγκρε (ήττα 2-0). Στο 2-1-3 το σερί στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Σε θετικό mood και η Αλντοσίβι, μετά το νικηφόρο 2-1 της περασμένης αγωνιστικής επί της Ρασίνγκ Κλουμπ. Το τρίποντο επί της Ρασίνγκ Κλουμπ ήταν το παρθενικό στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-4-3), θεωρούμε ότι θα «σταθεί όρθια» κόντρα στην Μπόκα.

Goal / Goal από την Ιταλία

Η επόμενη πρόταση έρχεται από την Ιταλία και είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Εντέλα – Μόντενα. Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Βίρτους Εντέλα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, παραμένοντας αήττητη στις τελευταίες δέκα, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Λιβόρνο (0-0 εκτός έδρας), Σπέτσια (2-2 εντός έδρας), Κόμο (1-1 εκτός έδρας) και Τερνάνα (2-2 εντός έδρας) το συγκρότημα του Αλιέτι επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Βίρτους Λαντσιάνο την προηγούμενη βδομάδα. Από την άλλη πλευρά, μακριά από τις νίκες εδώ και πέντε αναμετρήσεις παραμένει η Μόντενα. Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Προ Βερτσέλι (1-1 εκτός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σπέτσια (2-0 εκτός έδρας), Κόμο (2-1 εντός έδρας), Κάλιαρι (2-1 εντός έδρας) και Τραπάνι (4-1 εντός έδρας). Οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα, θα επιλέξουμε το να σκοράρουν αμφότερες.

Θετικές εντυπώσεις η Φρέι

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα της Β’ Σουηδίας, Ντέγκερφορς – Φρέι. Στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Συριάνσκα έμεινε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντέγκερφορς. Στην πρεμιέρα είχε γνωρίσει την ήττα με 2-0 από την ΑΦΚ Γιουνάιτεντ, εντός έδρας και μαζί με τα παιχνίδια που έδωσε στο Κύπελλο συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2). Από τη δική της πλευρά, η Φρέι επικράτησε της Ασιρίσκα με 2-1 στη δεύτερη αγωνιστική της Superettan, εντός έδρας. Με ανατροπή μάλιστα, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 63’, αντέδρασε άμεσα και σε έξι λεπτά μέσα γύρισε το ματς (65’, 71’ με πέναλτι). Παρά την ήττα στην πρεμιέρα από τη ΓΚΑΪΣ (2-0 εκτός έδρας) αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής και θεωρούμε ότι σήμερα θα κατορθώσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με «οδηγό» την άμυνα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Άρης – Κηφισιά, στην οποία θα πάμε με το Under 147.5 πόντοι, σε απόδοση 1.87. Σήμερα ξεκινούν τα πλέι-οφ της Α1. Η πρώτη φάση τελειώνει στις δύο νίκες και ο τρίτος Άρης με το πλεονέκτημα έδρας υποδέχεται την έκτη Κηφισιά. Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στη σειρά και αυτό είναι ο Άρης αλλά δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθεί η Κηφισιά. Στα δύο ματς της κανονικής περιόδου, ο Άρης νίκησε δις, 81-68 στην Θεσσαλονίκη και 65-67 πριν σχεδόν ένα μήνα στην Κηφισιά. Θα κάνει το 1-0 ο Άρης σήμερα και θα θελήσει να το κάνει εύκολα χωρίς άγχη γιατί όπως είπαμε η Κηφισιά είναι επικίνδυνη και τους τελευταίους δύο μήνες έπαιξε καλό μπάσκετ με εξαίρεση τη συντριβή 97-59 από τον Ολυμπιακό. Ο Άρης είχε την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 67.7 πόντους παθητικό νούμερο που εντός γινόταν 65.3 ενώ η Κηφισιά δεχόταν 76 πόντους ανά αγώνα και σκόραρε 75. Σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια που έδωσε φέτος ο Άρης, σε κύπελλο, πρωτάθλημα και Eurocup, η άμυνα ήταν το «Α και το Ω» για την ομάδα του Πρίφτη οπότε έτσι θα πορευθεί και σήμερα για να κάνει το 1-0. Το 147.5 που προσφέρεται θεωρείται σχετικά μεγάλο και βρίσκεται σε τέτοια επίπεδα λόγω των τελευταίων αγώνων που ξεκάθαρα ο Άρης έπαιζε σαν αδιάφορος εκτός του αγώνα με τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε στο τέλος 70-74. Πάντα συμφέρουσα η επιλογή ενός Under όταν ο Άρης είναι γηπεδούχος επομένως η επιλογή μας είναι το Under 147.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις