Παλαίμαχοι Νίκης: Τυχαίος και περαστικός…

Στην έκδοση ανακοίνωσης προχώρησε ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου με αφορμή τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, κ. Θεοδώρου, μετά το ματς με τον Θεσπρωτό. Στις δηλώσεις του ο κ. Θεοδώρου είχε χαρακτηρίσει “βραχνά” τους παλαιμάχους της Νίκης, κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο από τον σύλλογο των βετεράνων παικτών του Συλλόγου.

“Την ώρα που η οικογένεια της Νίκης Βόλου χρειάζεται την ομόνοια, την αλληλεγγύη και τη συσπείρωση, περισσότερο από ποτέ, κάποιοι επέλεξαν το δρόμο της διχόνοιας και του αλληλοσπαραγμού.

Κάποιοι, χωρίς κανέναν ηθικό δισταγμό, επέλεξαν να τοποθετήσουν τους Παλαίμαχους της Νίκης στην πλευρά με αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τους με περίσσιο θράσος «βραχνά».

Κάποιοι θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά την ιστορία της Νίκης, γιατί προφανώς από τα λεγόμενά τους δεν την γνωρίζουν και δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό να πράξουν τα δέοντα. Δυστυχώς, υποχρεωνόμαστε στη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης, καθώς μία εβδομάδα μετά τις προσβλητικές προς την ιστορία της Νίκης δηλώσεις ενός τυχαίου και περαστικού από την ομάδα, δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση της Διοίκησης του Συλλόγου.

Δεν απαιτούμε ο συγκεκριμένος κύριος να γνωρίζει για το πόσες φορές οι Παλαίμαχοι του Συλλόγου έχουν βάλει «πλάτη» και αμισθί για την κάλυψη αναγκών της ομάδας, όμως αυτό οφείλει να το γνωρίζει η Διοίκηση και να τον ενημερώσει σχετικά.

Τα υπόλοιπα στη Γενική Συνέλευση …

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου Παλαιμάχων Νίκης Βόλου”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις