Συνεχής η βελτίωση των νεαρών του Ολυμπιακού Βόλου

Την ευκαιρία να δει ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές που τους υπολογίζει στο πρωτάθλημα, από αυτούς που δεν λογίζονται, ως βασικοί, είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Θεοδοσιάδης, στον αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Πανιώνιο Ν. Ιωνίας.
Ο Ηλίας Σταμπουλής έπαιξε και στα 90 λεπτά, μπορεί να μην σκόραρε, παίζοντας ως επιθετικός χαφ, ωστόσο, είχε πολλές τελικές προσπάθειες και ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις, δείχνοντας πάθος και μεγάλη θέληση.
Ο Βασίλης Ακριβόπουλος βελτιώνεται συνεχώς, ως ποδοσφαιριστής και το μέλλον είναι μπροστά του. Ο Νίκος Μυλωνάς αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, πέτυχε δύο γκολ και βοήθησε επιθετικά την ομάδα.
Πολύ καλός ήταν ο Θάνος Κυρίτσης, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Πέρα από τα τρία γκολ που σημείωσε, ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή και ανεβαίνει συνεχώς.
Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Κατσαγεωργίου, Καρατσόλης, Καμπέρης, Παπαδήμος (πέτυχε και γκολ), με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να δίνει την ευκαιρία να πάρει το… βάπτισμα του πυρός σε επίσημο παιχνίδι και ο νεαρός Σιαμέτης, από την ομάδα Κ17 του συλλόγου.
Δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Παπαϊωάννου και οι Σκοπελίτης, Αναστασίου.
Ο Ολυμπιακός εφόσον το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αρχίσει στις 13/9, θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε. Περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει σέντρα την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και στην περίπτωση που έχουμε νέα αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν να παίξουν με ομάδα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις