Κουτίνας στο goalpost.gr: Κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων μπαίνει ξανά το “πρέπει”

Την ικανοποίησή του από την εικόνα της ομάδας του στα Τρίκαλα, παρά την ήττα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο goalpost.gr, ο καλαθοσφαιριστής και αρχηγός της Νίκης Βόλου, Σάκης Κουτίνας, εκφράζοντας, παράλληλα, την πίστη του για επιστροφή στα “ροζ φύλλα”, το προσεχές Σαββατοκύριακο, κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι που πήγαμε να το παίξουμε χωρίς άγχος. Είναι από τα παιχνίδια που μόνο να κερδίσουμε πράγματα, έχουμε. Δείξαμε για πάνω από 30 αγωνιστικά λεπτά πόσο ανταγωνιστική και καλή ομάδα είμαστε. Είχαμε ένα κενό διάστημα πέντε λεπτών, στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και η ομάδα των Τρικάλων, που είναι πάρα πολύ έμπειρη και ικανή ομάδα, το εκμεταλλεύτηκε, με ένα σερί 15-0. Επανήλθαμε, φέραμε πάλι το ματς εκεί που έπρεπε κι ήμασταν συνέχεια κοντά στο σκορ. Έγινε, συνολικά, ένα πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι, με ένταση κι ωραίο μπάσκετ, σε μεγάλα διαστήματα. Και, οφείλουμε να αναλογιστούμε, πως ήμασταν και άστοχοι, είχαμε μόλις δύο εύστοχα τρίποντα. Πιστεύω πως, έχοντας υγεία, πάνω απ’ όλα, θα κάνουμε μία πολύ καλή πορεία. Η ομάδα δουλεύει σκληρά, υπάρχει ωραίο κλίμα στα αποδυτήρια και το βγάζουμε στο γήπεδο.

Στο επόμενο ματς μπαίνει ξανά το “πρέπει”. Πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα μέσα στην εβδομάδα και πάντα, με τη βοήθεια του κόσμου που αντλούμε δύναμη από αυτούς κάθε Σάββατο, θα είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις