Νίκη Βόλου: Επιτέλους πρωτάθλημα… – Ξεσηκωμός στους φιλάθλους για Θεσσαλονίκη

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κι επίσημα κινούνται άπαντες στη Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να αντιμετωπίζουν, την Κυριακή, τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ 2, η οποία, επιτέλους, ξεκινά.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έδωσε σήμερα, Τρίτη (1/11) ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, με τον ίδιο και τους συνεργάτες του, όμως, να μη σταματούν τη δουλειά και να καταστρώνουν το τελικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας τους για το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της, το οποίο θα αρχίσει από Τετάρτη, όταν άπαντες θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Στην εξίσωση της προσπάθειας που ξεκινά η Νίκη, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, μπαίνει και ο κόσμος της Νίκης. Στις τάξεις των κυανόλευκων οπαδών, υπάρχει… ξεσηκωμός, με εκατοντάδες από αυτούς να ταξιδεύουν κι εκείνοι στην συμπρωτεύουσα, προκειμένου να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους, για το πρώτο “τρίποντο” της σεζόν.

Θυμίζουμε πως, ύστερα από τις επιστροφές των Μιράντα και Ροχάνο, ήδη από την περασμένη εβδομάδα στην προπονητική δράση, υπολογίζονται κανονικά, για τον αγώνα με τον Μακεδονικό, όλοι οι ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις