«Σοβαρά χτυπημένος ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β, Γιάννης Μανωλιούδης, στην πύλη του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Σε δηλώσεις του στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «City of Primo 106,1», ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Διονύσης Γιαννόπουλος, μίλησε για το σοβαρό συμβάν και την κατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Έχουμε αγωνία αυτή τη στιγμή. Έχουν έρθει και οι γονείς του από το Ρέθυμνο. Βρισκόμαστε εν αναμονή των εξετάσεων. Ο ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο, έχει κάταγμα στο ζυγωματικό, θα γίνει αξιολόγηση αν θα πρέπει να κάνει επέμβαση. Σίγουρα δεν έχει πειραχθεί το νεύρο. Το μάτι θα παραμείνει κλειστό για πολύ καιρό αλλά είμαστε σε καλύτερο σημείο. Υπάρχει μία ανησυχία για το κάταγμα στο ζυγωματικό. Είναι σοβαρά χτυπημένος. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που είναι ενεργό μέλος του ΠΑΟΚ Β και εν δυνάμει ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας. Άλλος ένας από την παρέα του Νίκου χτυπήθηκε και νοσηλεύεται. Εκείνο το παιδί δέχθηκε πολλά δαγκώματα, στο αυτί και σε άλλα σημεία.

Δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Μπήκαμε σε μία διαδικασία που χωρίζεται σε δύο σκέλη. Τόσο το ιατρικό κομμάτι όσο και το νομικό. Έχουμε ζητήσει από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο την γνωμάτευση, την οποία και θα λάβουμε. Πάρε από τους αυτόπτες μάρτυρες, υπάρχει και βιντεοληπτικό υλικό από το Λιμάνι, το οποίο θα εξεταστεί από τις Δικαστικές Αρχές.

Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο, δέχθηκαν μία απρόκλητη επίθεση από μια παρέα 6-7 ατόμων, έχουν συλληφθεί μόνο οι 2. Η επίθεση έγινε χωρίς απολύτως καμία αφορμή. Ο Γιάννης προσπάθησε να χωρίσει τα άτομα που τσακώνονταν και δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα, το οποίο τον οδήγησε σε λιποθυμία. Έχουν συλληφθεί δύο άτομα προς το παρόν, όμως δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχουμε δει τον φάκελο της δικογραφίας. Έχουμε πάρει αναβολή από το δικαστήριο για το αυτόφωρο. Περιμένουμε να συλληφθούν και οι υπόλοιποι, δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοια άτομα στην πόλη. Έχει οριστεί δικάσιμος για το πρώτο 15ήμερο του Νοέμβρη.

Ελπίζω να μην έχει οπαδικά κίνητρα η επίθεση στον Γιάννη. Έχω ακούσει και για την επίθεση ενός ακόμη παίκτη του ΠΑΟΚ στα δυτικά πριν από λίγο καιρό. Ελπίζω να μην έχουν κάποια σχέση. Διαβάζω ψευδή άρθρα ότι έγινε για τα μάτια μίας κοπέλας, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο Γιάννης είναι ένας πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και έχουν δείξει ενδιαφέρον πολλές ομάδες για την περίπτωση του. Το συμβάν που σημειώθηκε το Σάββατο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επιζήμια για την πορεία του. Είναι ένα κόσμημα για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ήρθε σε ηλικία 12 ετών στην Θεσσαλονίκη από το Ρέθυμνο και είναι ένα παιδί πολύ αγαπητό από όλους. Δεν έχει δώσει ποτέ του κανένα δικαίωμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις