Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου: Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει η Λέσχη Ο.Φ. Νίκης Βόλου, για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Μακεδονικό.

Αναλυτικά:

“Η ΛΕΣΧΗ ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Επιτέλους σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 και περιμένουμε με αγωνία να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα!!!

Η θέση μας είναι στην κερκίδα και με τη φωνή μας να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Λέσχη ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Τιμή συμμετοχής για το λεωφορείο ορίστηκε στα 20 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του αγώνα)

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στο κινητό τηλέφωνο (6977085201 Πρόεδρος της Λέσχης κα Ζηνοβία Ζαχείλα) και στο ΚΑΦΕ ”ΚΙΝΗΣΗ” Μαιάνδρου 14 στη Νέα Ιωνία δίπλα από το ιστορικό γήπεδο ”Παντελής Μαγουλάς”.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Λέσχης εύχονται μία επιτυχημένη σεζόν με υγεία πάνω από όλα στο προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και στη διοίκηση της ομάδας!!!

Όλοι μαζί ενωμένοι και σαν μια δεύτερη οικογένεια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, ώστε να καμαρώσουμε την Αρχόντισσα της Προσφυγιάς εκεί που της αξίζει!!!

ΥΓ:ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!

ΛΕΣΧΗ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1974 ”ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ””

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις