Θεοδοσιάδης: Αποφεύγουμε τα μακρινά ταξίδια-Δυνατές οι ομάδες στον 2ο όμιλο

Στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής που θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου τοποθετήθηκαν και οι ομάδες της Λάρισας και δεν θα είναι σ’ αυτόν οι ομάδες από την Κέρκυρα (Λευκίμμη και Αστέρας Πετριτή). Οι μετακινήσεις θα είναι σαφώς πιο κοντινές, σε σχέση με αυτές που θα έχουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στον 3ο όμιλο.

Από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός οι πιο ιστορικές είναι ο Πιερικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στις επαγγελματικές κατηγορίες και στο παρελθόν και στην Α΄ Εθνική (τελευταία χρονιά το 1993), ο Εδεσσαϊκός που έχει παίξει και αυτός στην Α’ Εθνική κατηγορία (από το 1992-1997), καθώς και η Καστοριά, η οποία έχει στεφθεί και Κυπελλούχος Ελλάδος στο μακρινό, ωστόσο, 1980.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην τοποθέτηση της ομάδας στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας σχετικά: «Επιτέλους το πρωτάθλημα αρχίζει, θα μπούμε στο φυσικό μας χώρο και στην καθημερινότητα που πρέπει να έχει μία ομάδα, καθώς μετά από τρεις μήνες προετοιμασίας υπάρχει ψυχική και σωματική κούραση.

Η ομάδα τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο και από θέμα λειτουργίας, αποφεύγουμε τα μακρινά ταξίδια, τα οποία έχουν μεγάλο οικονομικό κόστος. Υπάρχουν στον όμιλο ορισμένες ιστορικές ομάδες, όπως είναι οι Πιερικός, Εδεσσαϊκός, Καστοριά, η οποία μετά από χρόνια επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και η Κοζάνη που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Υπάρχουν ομάδες που έχουν την εμπειρία την κατηγορία και κάποιες νεοφώτιστες, που δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστούν.

Το πρωτάθλημα θέλει μεγάλη προσοχή, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τους τελευταίους τρεις μήνες και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια έχουμε αποτυπώσει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις