Ήττα με 56-47 για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Β. στον τελικό με Τιτάνες Παλ. (50 photos)

Πάλεψε στον τελικό για την κατάκτηση του τίτλου στη Θεσσαλία η ομάδα κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου, για να ηττηθεί με 56-47 από την αντίστοιχη ομάδα των Τιτάνων Παλαμά στο κλειστό των Φαρσάλων. Οι νικήτριες διέθεταν πιο ποιοτικό σύνολο, περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο και έφτασαν δίκαια στην επιτυχία, που…

τους δίνει το εισιτήριο να αγωνιστούν στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Μ. Εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα όπου σημείωσε μόλις 12 πόντους, έναντι 29 των Τιτάνων. Πολλά τα λάθη στην άμυνα, με τις Μπενέκη και Πατούνη να βρίσκουν τρόπο να «φορτώνουν» το καλάθι του Ολυμπιακού, ενώ στην επίθεση το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μεγάλο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο μισό του αγώνα σκόραραν μόλις δύο παίκτριες από πλευράς Ολυμπιακού, η Βάλια Χούτα, η οποία πέτυχε τους 11 από τους 12 πόντους της ομάδας και η Ιωάννα Αρτεμισίου έναν πόντο.
Η διαφορά άνοιξε από την πρώτη περίοδο, όταν οι Τιτάνες προηγήθηκαν με 22-6, με τον Ολυμπιακό να κυνηγά το σκορ και να προσπαθεί να πλησιάσει την ομάδα του Παλαμά.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος σε όλους τους τομείς, Αρτεμισίου και Στάμου πήραν… μπρος στην επίθεση, όπου πέτυχαν τους 30 από τους 35 πόντους του Ολυμπιακού στο β’ μέρος.
Η διαφορά, πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σταθερά πάνω από τους 10 πόντους, για να κλείσει το σκορ με 56-47 υπέρ των Τιτάνων Παλαμά.
Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού ήταν η Έφη Πατούνη με 25 πόντους, ενώ 20 πόντους πέτυχε η Χρυσάνθη Μπενέκη.
Διαιτητές: Δημουλάς, Γκούτας
Δεκάλεπτα: 6-22, 12-29, 31-45, 47-56
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Παπαθανασίου, Ράμμου, Σατραζέμη) Τζανετοπούλου, Χούτα 12, Κανελλοπούλου, Λιόλιου, Στάμου 13 (3), Παρασχάκη, Αρτεμισίου 18, Λιάκου, Νάνου 4, Γκέρτσου, Γκρίνια.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ: (Λ. Χατζιάρας), Κατσιαούνου, Αλ. Ντούλα, Τσερέπη 7 (1), Πατούνη 25, Μ. Καρακώστα, Ντίνα, Χρ. Μπενέκη 20, Πατσιαλή, Μπακράτση 2, Αθ. Ντούλα, Μ. Πατσιαλή.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από τον τελικό:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις