Στο τραπέζι ξανά για το Μητρώο Σωματείων, ΕΠΟ και Αυγενάκης

 

Στο τραπέζι για το Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ θα καθίσουν για άλλη μία φορά, την Πέμπτη 3/11 η ΕΠΟ και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Ομοσπονδία στη Γενική Συνέλευση που έγινε την Τετάρτη 2/11, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού ώστε να αιτηθεί παράταση ενός μήνα ώστε τα περίπου 200 ερασιτεχνικά σωματεία που δεν έχουν καταθέσει έγγραφα για την ένταξη τους στο Μητρώο να το κάνουν και να μπορέσουν να αγωνιστούν κανονικά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την αποστολή επιστολής προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζητεί συνάντηση προκειμένου η ΕΠΟ να του υποβάλλει συγκεκριμένο αίτημα που θα αφορά στα σωματεία που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση ή δεν έχουν ενταχθεί στο Μητρώο για οποιοδήποτε λόγο».

Η απάντηση από το υφυπουργείο Αθλητισμού:

«Η συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία αιτήθηκε με επιστολή της η ΕΠΟ σήμερα το μεσημέρι, για όσα σωματεία που δεν έχουν προσέλθει στο Μητρώο, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, στις 4.30 μ.μ. Από πλευράς της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα παραστεί ο πρόεδρός της, Τάκης Μπαλτάκος και οι πρόεδροι των ΕΠΣ Λακωνίας και Αργολίδας, Τάκης Καρράς και Βασίλης Σιδέρης, αντίστοιχα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις