Φινάλε πρώτου γύρου με τρία δυνατά παιχνίδια για Βόλο

Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ ο Βόλος φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 20 βαθμούς, όσους και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας (5-13/11) οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ θα δώσουν τρία παιχνίδια και θα φτάσουμε στα μισά του πρωταθλήματος, ενώ θα ακολουθήσει η διακοπή, λόγω του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί φέτος στο Κατάρ από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Ο Βόλος μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος έχει να δώσει δύο παιχνίδια εκτός έδρας, με Λαμία 5/11 και ΠΑΟΚ στις 13 Νοεμβρίου, ενώ μεσολαβεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 10/11, στην εμβόλιμη 12η αγωνιστική.

Στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να σημειώσουν τουλάχιστον δύο νίκες κι αν είναι δυνατόν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο χωρίς να χάσουν άλλο παιχνίδι. Αυτό θα τους επιτρέψει να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, να παραμείνουν εντός την πρώτης εξάδας και με προϋποθέσεις, ανάλογα και με τα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, να αποκτήσει μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου γύρου, στη διεκδίκηση της συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις