Σιπητάνος στο goalpost.gr: “Με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε την τέταρτη νίκη”

Δηλώσεις στο goalpost.gr, σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Βόλο και τη Νίκη, καθώς και για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, πραγματοποίησε ο γκαρντ των κυανόλευκων, Θανάσης Σιπητάνος.

Αναλυτικά:

“Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τη Νίκη είναι πολύ θετικές, το κλίμα είναι πολύ καλό και φαίνεται ότι όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα την αγαπάνε, όπως και ο κόσμος που έρχεται συστηματικά στο γήπεδο. Η ομάδα, παρ’ ότι νεανική και με παιδιά που πρώτη χρονιά παίζουν μαζί, άρχισε καλά, έχει τρεις νίκες και είναι μέσα στους στόχους της που, εξ’ αρχής, ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα βρίσκει ρυθμό και το μόνο σίγουρο είναι πως προσπαθεί για τη νίκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Όσον αφορά το προσεχές Σαββατοκύριακο, παίζουμε, με τον ΑΓΣΙ, με μία ομάδα που, αν και δεν άρχισε καλά το πρωτάθλημα, έχει καλούς κι έμπειρους παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και γι’ αυτό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε την τέταρτη νίκη μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις