Βαϊόπουλος στο goalpost.gr: “Βαριά η φανέλα του Ρήγα – Τα πάντα για τη νίκη με Αλμυρό”

Για το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς και για το προσεχές ντέρμπι με τον Αλμυρό, μίλησε στο goalpost.gr ο ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου, Κωνσταντίνος Βαϊόπουλος.

Αναλυτικά:

“Ο Ρήγας είναι μία καινούρια ομάδα φέτος, με πολλές νέες προσθήκες. Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία με τον κ. Μπακάλη και το δείξαμε από την αρχή του πρωταθλήματος, με μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Μαγνησιακό και την πρώτη μας νίκη, κόντρα στον Πύρασο, με ανατροπή στο σκορ, γεγονός που αποδεικνύει το στίγμα της βαριάς φανέλας του Ρήγα.

Όσον αφορά τον αγώνα της Κυριακής με τον Γ.Σ. Αλμυρού, πρόκειται για την πρώτη μας αναμέτρηση φέτος στο Βελεστίνο, στην έδρα μας. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και πιστεύω πως, με τη βοήθεια του κόσμου, θα το πετύχουμε. Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, εντός της εβδομάδας, με τους συμπαίκτες μου για το συγκεκριμένο ματς. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Δεδομένα, θα γίνει ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις