Απόλυτα σοβαρός ο Παγασητικός, επικράτησε 5-0 του Κενταύρου

Με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, ο Παγασητικός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Κενταύρου Ν. Πηλίου με 5-0, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Σαρακηνού.


Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκούντως σοβαροί κι αντιμετώπισαν το παιχνίδι με τη δέουσα προσοχή, χωρίς να υπολογίζουν τη διαφορά δυναμικότητας που έχουν οι δυο ομάδες, κάτι που ήταν ακόμη πιο εμφανές στην εν λόγω αναμέτρηση, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν στη διάθεση τους μόλις 13 ποδοσφαιριστές, λόγω απουσίας έξι παικτών από τους θεωρούμενους βασικούς.
Βασικό στοιχείο της συνάντησης αποτελεί επίσης το γεγονός ότι εκατέρωθεν χρησιμοποιήθηκαν παίκτες μικρής ηλικία. Από τη μεν πλευρά του Κενταύρου ξεκίνησαν πέντε δεκαεξάχρονοι και ο τερματοφύλακας τους Πανανικολάου, μόλις 15 ετών. Από την πλευρά του Παγασητικού, μετά το 65′ στην εντεκάδα αγωνιζόταν πέντε 15χρονοι.
Σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του σκορ, αυτό άνοιξε στο 15′ με σουτ του Μαγγιώρου κι έγινε το 2-0 μόλις δυο λεπτά αργότερα (17′), επίσης με σουτ του Ρουμπάτη. Το 3-0 έγινε με τη συμπλήρωση του ημιώρου με πλασέ του Μαγγιώρου και στο 36′ ο Ζιώγας με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το τελικό 5-0, διαμορφώθηκε στο 51′ με διαγώνιο σουτ του Μπούρντα, μέσα από την περιοχή.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Χαλαστάρας, Ξηρομερίτης, Αποστολόπουλος, Στρούγγης, Ζιώγας, Ζάνης, Μπερτζέμης (5′ Γιαννακόπουλος), Σίμος, Μαγγιώρος (65′ Βουρδάκης), Μπούρντα (60′ Μπραχόλης), Ρουμπάτης.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Παπανικολάου, Πανάρετος, Σεφέρη (71′ λ.τρ. Λιάτζουρας), Εκταρίδης (20′ λ.τρ. Νεγιάννης), Νιτσάι, Βαρσαμάς, Τζήκας, Ευαγ.. Γώγος, Παπαδημητρίου, Γκ. Πότσκα, Τσατσάνης
*Την αγανάκτησή τους εξέφρασαν οι παράγοντες του Κεντάυρου Ν. Πηλίου για το συνεχόμενο ορισμό των αγώνων τους πρωινά Κυριακής, γεγονός που δυσκολεύει την προσπάθειά τους ακόμη περισσότερο, καθώς πριν από κάθε αναμέτρηση για εκείνους προηγείται ένα ταξίδι τουλάχιστον 50 χιλιομέτρων.
**Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουν την ολοκλήρωση του έργου ανακατασκευής του γηπέδου της Αργαλαστής, οι παράγοντες του Κενταύρου, δεδομένου ότι η ομάδα του τελευταίου μήνες αδυνατεί να προπονηθεί, καθώς για να γίνει αυτό απαιτούνται μακρινές μετακινήσεις.