«Μας είπαν ότι παίζουμε Κυριακή, μετά Σάββατο, προχθές Παρασκευή…»

 

Ειδικότερα, ο Ουρουγουανός τεχνικός του «Δικεφάλου» διαφώνησε με τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ της «βασίλισσας» στην εκπνοή του αγώνα ενώ μίλησε για την εξέλιξη των παικτών του μέσα από τη συμμετοχή τους στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας με στόχο «όταν τους χρειαστεί η πρώτη ομάδα να είναι ετοιμοπόλεμοι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το ματς ο 45χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

Για τo παιχνίδι και την πικρία της ισοφάρισης στο φινάλε: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, δεν είμαι χαρούμενος για το πρόγραμμα που βγήκε μέχρι τώρα, μας είπαν ότι παίζουμε Κυριακή, μετά μας είπαν Σάββατο, προχθές μας είπαν Παρασκευή. Εμείς έχουμε έναν προγραμματισμό σαν ομάδα.

Δουλεύουμε σκληρά τις προηγούμενες μέρες από ένα ματς και τα παιδιά μπορεί να έχουν έναν τραυματισμό αν αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμα. Όχι ότι μας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα η μέρα αλλά να μας το λένε λίγο νωρίτερα.

 

Για παιδιά όπως οι Κουλιεράκης, Τσαούσης και Γκορντεζιάνι που παίζουν στην πρώτη ομάδα: «Φυσικά και αυτός είναι ο σκοπός μας, να είναι έτοιμοι ώστε όταν τους χρειαστεί η πρώτη ομάδα να είναι ετοιμοπόλεμοι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις