«Σταθεροποίηση του Μακεδονικού στην SL2 – Περιμένουμε τον κόσμο με τη Νίκη Βόλου»

Συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της ομάδας του παραχώρησε ο κεντρικός μέσος του Μακεδονικού, Νίκος Γουνόπουλος.

Αναλυτικά:

Ο Μακεδονικός προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα για την ιστορική πρεμιέρα της φετινής Betsson Super League 2, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου (06/11, 15:00), το πρώτο παιχνίδι των «πρασίνων» στα επαγγελματικά σαλόνια μετά από 32 ολόκληρα χρόνια!

Ο κόσμος θα επανέλθει με χαμόγελο και γιορτινή διάθεση στο στάδιο του Μακεδονικού για να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ιστορικών συλλόγων και το σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη, που δούλεψε σε όλη την προετοιμασία με σκοπό να μάχεται σε κάθε αγώνα.

Στο κλίμα της αναμέτρησης μας βάζει ο κεντρικός μέσος των «πρασίνων», Νίκος Γουνόπουλος, που ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2018 και γνωρίζει καλά τη σημασία της αναμέτρησης.

Διαβάστε όσα είπε ο Γουνόπουλος στο makedonikos.gr:

Πρώτη σεζόν ως επαγγελματίας, πώς νιώθεις γι’ αυτό;

«Είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα κάνω μια σεζόν ως επαγγελματίας. Είχα κάποιες δύσκολες περιόδους με τους τραυματισμούς, αλλά τώρα είμαι καλά, αισθάνομαι καλά και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Ήταν μια μακρά χρονικά προετοιμασία που όμως έφτασε στο τέλος της. Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα από άποψη φυσικής κατάστασης, τακτικής, ρόλων και κλίματος;

«Θεωρώ ότι ήταν αρκετά δύσκολο να έχουμε συνέχεια αναβολή στην αναβολή, από Σαββατοκύριακο σε Σαββατοκύριακο. Αλλά η έναρξη του πρωταθλήματος μάς πετυχαίνει σε ένα πολύ καλό μομέντουμ. Είμαστε πολύ καλά από άποψη φυσικής κατάστασης, είχε τον χρόνο η ομάδα να δουλέψει σε όλα τα κομμάτια, είμαστε “ομάδα”, και στα αποδυτήρια δηλαδή».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του φετινού Μακεδονικού;

«Η φυσική μας κατάσταση. Είμαστε πραγματικά σε πολύ καλό επίπεδο».

Πόσα μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα; Ποιος είναι ο στόχος;

«Πρόκειται για μια σεζόν όπου η ομάδα επιστρέφει στην Β Εθνική μετά από πολλά χρόνια. Οπότε θεωρώ πως πρέπει να πετύχουμε να διατηρηθούμε εδώ, και ύστερα η ομάδα να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία, αποκτώντας σταδιακά και βλέψεις προς τα πάνω».

Περιμένετε βοήθεια από τον κόσμο;

«Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, βλέποντας την ομάδα για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να στηρίξει την ομάδα – και ως γειτονιά αλλά και ως Θεσσαλονίκη. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο όχι μόνο από φιλάθλους του Μακεδονικού αλλά και από φιλάθλους του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις