Φουλ για το “διπλό” ο Βόλος στη Λαμία

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανοίγει σήμερα στη Λαμία. Στο γήπεδο «Αθ. Διάκος» θα αναμετρηθούν Λαμία-Βόλος, με τους «κυανέρυθρους» να επιδιώκουν την επιστροφή στις νίκες, διατηρώντας το αήττητο εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.45.

Τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ ο Βόλος φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 20 βαθμούς, όσους και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.
Ο Κώστας Μπράτσος και οι συνεργάτες του έχουν «σκανάρει» τη Λαμία και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και ο Βόλος θα επιδιώξει, χωρίς να αλλάξει την αγωνιστική του φιλοσοφία, να «χτυπήσει» τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία του.
Ο Βόλος εκτός έδρας παραμένει αήττητος, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και θέλει να διατηρήσει αυτό το αήττητο, απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να μη φτάνει εύκολα στο γκολ, φροντίζει ωστόσο να είναι σκληρή στην άμυνα.
Στο γήπεδό της η Λαμία έχει πάρει τους τέσσερις από τους οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας να επιδείξει μία νίκη με τον Λεβαδειακό (1-0), μία ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) και δύο ήττες από ΑΕΚ (0-3) και Παναθηναϊκό με 0-2. Έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στο γήπεδό της, από τα τρία συνολικά που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, με τη Λαμία να διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία των παικτών του Βόλου ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια η αποστολή των «κυανέρυθρων» αναχώρησε για τη Λαμία. Ο Κώστας Μπράτσος δεν φαίνεται να προχωρά σε αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια και θα εμπιστευτεί στο αρχικό σχήμα τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σιέλης και Εσκοβάλ. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Μπαριέντος. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Πάολο Φερνάντες (δεξιά) και Μεσκίδα (αριστερά), με τον Ντέλετιτς, ο οποίος θα παίξει αντίπαλος της Λαμίας με την οποία είχε μια πολύ καλή χρονιά την περίοδο 2020-21, να παίζει πίσω από τον προωθημένο Οζέγκοβιτς. Στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου βρίσκονται και οι Κότνικ, Ουές, Πίρινεν, Ματίγια, Μπατόκιο, Μεταξάς, Κούτσιας, Βίκτορ Φερνάντες και Νοκέρ.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι σε 10 αναμετρήσεις με τη Λαμία ο Βόλος, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει χάσει μόλις μία φορά εκτός έδρας, στις 4/11/2019 με 1-0. Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι “κυανέρυθροι” μετρούν τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες ανεξαρτήτου έδρας.

«Σφυρίζει ο Τσιμεντερίδης
Τη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς του Κωνσταντίνο Στάικο από την ΕΠΣ Λάρισας και Αχιλλέα Νίκζα επίσης από τη Λάρισα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Στο VAR θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, με AVAR ο Ηλίας Κωνσταντίνου από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θανάσης Νικολακόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις