Αποφόρτιση στον Ολυμπιακό Β. ενόψει της πρεμιέρας στη Γ’ Εθνική

Δεν θα δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο, με την τεχνική ηγεσία να αποφορτίζει την ομάδα, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιαστούν «φρέσκιοι» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ πλέον ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει πλήρη εικόνα για τον κάθε ποδοσφαιριστή και τις δυνατότητές του. Είναι γεγονός, ότι ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θα ήθελε η ομάδα να είχε αποκτήσει έναν σέντερ φορ και έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, ωστόσο, από τη στιγμή που αυτό δεν κατέστη δυνατόν, ο Ολυμπιακός τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο θα πορευτεί με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.
Ταλέντο στην ομάδα υπάρχει, οι νεαροί παίκτες «διψούν» να παίξουν ποδόσφαιρο, να αναδειχθούν μέσα από τον Ολυμπιακό και η φετινή χρονιά αποτελεί ένα στοίχημα για το βολιώτικο συγκρότημα για το τί μπορεί να πετύχει στο πρωτάθλημα, να και ο βασικός στόχος είναι να μπουν οι βάσεις στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις