Η Νίκη υποδέχεται τη “ΦΛΟΓΑ”

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών που πάσχουν από καρκίνο, τάσσεται στο πλευρό όλων αυτών που ασχολούνται με τη φροντίδα τους και στηρίζει την προσπάθειά τους.

Εν προκειμένω, για να συμπαρασταθεί στον αγώνα χιλιάδων οικογενειών και παιδιών που παλεύουν με νεοπλασματικές ασθένειες, θα υποδεχθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου, στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τους ανθρώπους της «ΦΛΟΓΑΣ».

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Η ΦΛΟΓΑ», αγωνίζεται για τα… …δικαιώματα των παιδιών στη ζωή και στην υγεία. Προσφέρει θαλπωρή και αγάπη στα παιδιά και συμπαράσταση στις οικογένειες. Προσφέρει φιλοξενία στις οικογένειες και λειτουργεί το Σπίτι των Παιδιών στην Αθήνα. Λειτουργεί πρόγραμμα νοσηλείας στο σπίτι. Ενημερώνει υπεύθυνα την κοινωνία για να σπάσουν οι προκαταλήψεις.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου λοιπόν, καλεί όλους τους φιλάθλους, την Κυριακή 25 Αυγούστου, να συμβάλλουν έστω και με ελάχιστο τίμημα ένα ευρώ, για το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με καρκίνο «Η ΦΛΟΓΑ».

Άνθρωποι της ΦΛΟΓΑΣ με ειδικές κάλπες και παιδιά με τους κουμπαράδες τους, θα βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στην κεντρική πύλη και στις τρεις πεζογέφυρες.

Σκοπός και υποχρέωσή μας είναι να βοηθήσουμε όλοι μας, στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά να νικήσουν τον καρκίνο και να κερδίσουν τη ζωή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις