Με επτά γκολ η Σπάρτη έστειλε στο τοπικό την Καλαμάτα

Επίδειξη ισχύος έκανε η Σπάρτη, η οποία πέτυχε την δεύτερη πιο επιβλητική της εντός έδρας νίκη, υποβιβάζοντας παράλληλα και μαθηματικά πλέον την Καλαμάτα στο τοπικό. Στα του παιχνιδιού η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου φρόντισε να δείξει από νωρίς τις διαθέσεις της και μόλις στο 6΄ προηγήθηκε στο σκορ χάρη σε σέντρα σουτ του Κοιλιάρα. Από το σημείο εκείνο και μετά οι Λάκωνες ήταν εκείνοι που είχαν μεν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχουν γίνει απειλητική για την εστία του Σταυράκη.

Όλα αυτά μέχρι το 44΄ όταν ο Αναστασάκος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Βιγιαφάνε από τον Λιόλιο, και έκανε το 2-0 το οποίο έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η «Βασίλισσα του Νότου» μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι, προκειμένου να το τελειώσει κάτι το οποίο κι έγινε. Στο 52΄ ο Σιώπης με σουτ έκανε το 3-0 «κλειδώνοντας» για τα καλά την υπόθεση νίκη, ενώ στο 62΄ ο πρώην «μελανόλευκος» Κώστας Ηλιόπουλος ήταν αυτός που έδωσε διαστάσεις θριάμβου κάνοντας το 4-0 φάση η οποία ξεκίνσηε από λάθος του Κεμάλι.

Οι Λάκωνες παρά το υπέρ τους σκορ, συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμα τρία γκολ. Στο 67΄ ο Κοιλιάρας με το δεύτερο του προσωπικό γκολ με σουτ έκανε το 5-0, στο 83΄ ο Δημολιός επίσης με σουτ έκανε το 6-0, ενώ στο 88΄ ήταν η σειρά του Κρεββατά να προσθέσει το όνομα του στην λίστα των σκόρερο οποίος με κεφαλιά έκανε το 7-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Κοιλιάρας, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (65΄ Κρεββατάς), Βιγιαφάνε (59΄Δημολιός), Ηλιόπουλος (70΄ Σπηλιωτόπουλος)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σήφης Λουκάς): Σταυράκης, Κεμάλι, Λιόλιος, Κανταρτζής (70΄ λ. τρ. Ρήγας), Μπαντούνας, Τσιμικλής, Κολημήτρας (24΄ λ. τρ. Μανουσάκης), Γκίνο, Καλαντζής. Τορεζάνι, Ότα (52΄Ραχίμ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις