Τρίποντο-χρυσάφι για Ζάκυνθο

Πολύ μεγάλη νίκη πήρε η Ζάκυνθος στην 28η αγωνιστική της Football League και πλέον μπορεί να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Οι νησιώτες επικράτησαν 2-0 του Πανελευσινιακού και απομακρύνθηκαν έξι βαθμούς απ’ αυτόν και από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αποστόλου άνοιξε το σκορ στο 38′ με την προβολή του Αποστόλου ύστερα από σέντρα του Ορφανίδη. Το τρίποντο «κλείδωσε» στο 69ο λεπτό, όταν ο Πέττας τροφοδότησε τον Ζαουάντ Ζαϊρί, που με πλασέ ολοκλήρωσε πετυχημένα τη φάση.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν ουσιαστικά την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, καθώς ο Κωνσταντινίδης τραυματίστηκε στο 89ο λεπτό και ενώ ο Θανάσης Δημόπουλος είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κυριακίδης, Καμπούρης, Πέττας Ραφ., Αποστόλου (90’+3′ Ζέλιος), Κουρέλλας, Ζαϊρί (87′ Μεντούρ), Κρολ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Λίτσος, Κυζιρίδης, Σταματάκης (46′ Κωνσταντινίδης), Βάϊτζερ (32′ Βαϊσχάιμερ), Πλαβούκος (60′ Τσολακίδης), Γιαννιτσάνης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις