Με το “δεξί” ο Πανιώνιος, 3-1 τους Μυρμιδόνες στον Πλάτανο (pics)

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ ο Πανιώνιος, κερδίζοντας στον Πλάτανο  τους Μυρμιδόνες με σκορ 3-1. Πρωταγωνιστής των κυανέρυθρων ο Γιώργος Κιπτίου που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ (1-0) στο 16′, όταν στο πλασέ του Μπίνα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε τα πόδια του Ι. Φώτου και κατέληξε στα δίχτυα.
Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενουμένων με τον Κιπτίου που πλάσαρε εύστοχα κι έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Στο 31′ μεγάλη ευκαιρία του Μπίνα όπου επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Μπαλιού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 40′ ο Ταρε σέρβιρε στον Κιπτιου με τον έμπειρο φορ να γράφει το 1-2 με πλασέ.
Στην έναρξη τους 2ου ημιχρόνου ο Κιπτίου επιχείρησε σουτ εκτός περιοχής με τον Τούντορ να εξουδετερώνει τον κίνδυνο.
Στο 56′ ο Κιπτίου αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ανενόχλητος προώθησε τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα (1-3) πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΘ.

Συνθέσεις

Μυρμιδονες (Σκούρας): Τούντορ, Καραπτσιας (46’Τοπα), Θωμαιδης, Κοντοβας, Κεπεσιδης (65’Μπιρμπιλης), Τσέργας (86’Κεραμιδας), Τίτου, Βούλγαρης, Μάτζαρης(86’Σπυρελης), Μακρής, Μπινας.

Πανιώνιος (Παπαστεργιου Κ.):Μπαλιού, Ταρε, Σταμάτης (46’Καμινιωτης),Φώτου Ι., Μυλωνάς, Φώτου Δ.(62’Μαρουφ), Κιπτιου, Παρασχακης (62’Παπαστεργιου), Βαρβέκης (76′ Ε. Βεργος), Καπάκης, Σταυραντωνης (76’Χαλκιδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις